Om oss
Her bor vi.
Hei.
Jeg heter Tone Thomassen, bor på Lillehammer, nærmere bestemt i Roterudbygda. Her bygde vi oss hus i -91 og trives veldig godt. Det er stille og fredelig med skogen som nærmeste nabo. Jeg bor sammen med min mann Arnt og tre labradorer, Hera ,Jippi og Stara. Vi har to store gutter, Eirik og Torgeir. Eirik er utdannet optiker, bor på Lillehammer og jobber på Gjøvik. Torgeir er utdannet innen IT, har jobbet i Bergen. Nå jobber han i Arnt sin butikk på Lillehammer. Arnt jobber som optiker,i Lillehammer og på Gjøvik.
 Jeg har jobbet som ped.leder i barnehage i mange år. Barnehageåret 2010/2011 tok jeg meg et friår. Dette bl.a for å finne ut om det var andre ting jeg kunne tenke meg å jobbe som. I løpet av året tok jeg kurs på Ås. Det første var "introduksjonskurs i dyreassisterte intervensjoner" og det andre var "dyreassisterte intervensjoner med hund" Veldig spennende. Nå håper jeg å kunne bruke egen hund i jobb med barn. Fra høst-11 skal jeg ha en liten stilling i min gamle barnehage. Jeg overlater ped.leder ansvaret til yngre krefter, og føler meg komfortabel med det. Hva som skjer senere vet jeg ikke. 
Jeg driver et lite oppdrett av labrador under kennelnavnet "laboreiro"
Siden 1988 har jeg hatt 9 kull. Jeg synes hund er et fantastisk dyr som gir utrolig mye glede. De får oss ut på tur i allslags vær og de bidrar til at vi oppretter mange nye vennskap.Det jeg synes er den morsomste treningen med hund er apporttrening. Det blir mange timer i skogen når det er barmark. Om vinteren blir det en del turer på ski og truger. Mye av fritiden tilbringer jeg på hytta som ligger på Hundorpfjellet.


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.09 | 17:35

Hei. Jeg er veldig usikker på om det blir parring på løpetiden som ventes i februar, eller om jeg venter til den som blir i august 2019. Du får bare følge med.

...
30.08 | 19:31

Hei!
Ser dere planlegger valper sommer-19, vil det kunne bli forsommer?

...
01.05 | 18:14

For en herlig gjeng. Lykke til videre med dem alle:)

...
26.03 | 14:40

Hei
Vi ser dere har fine labradorer leveringsklare i mai.
Vi ser etter tispe, sort eller gul.
Vi lurer på pris og om det er tisper igjen.
Mvh
Per Aas

...
Du liker denne siden