Arkiv 2017-2018

30 april 2018

I dag har valpene vært på biltur. Vi var først på stasjonen og så på at tog kjørte forbi. Så var vi i barnehagen og hilste på mange barn.

 

14 mars 2018

Da er valpene født. 4 dager før termin. Kl.02.30 i natt ble det født ei gul tispe. Kl.04.00 kom ei gul tispe til. Kl.05.00 ble det født ei svart tispe. Kl.05.30 ble det født en svart hann. Dermed var det stopp. Halv ti ringte jeg veterinær, og avtalte å komme ned hvis det ikke hadde skjedd noe innen en time. Så halv elleve troppet jeg opp med Stara, og fire små i en kurv. Det ble først forsøkt med vefremkallende sprøyter. Da det ikke hjalp, ble det bestemt at det måtte bli keisersnitt. Det viste seg at det var en valp som var så stor at den satt fast og ikke kunne ha blitt født naturlig. Dette var en gul hann, og den kunne ikke reddes. Men en sort tispe og en sort hann ble med oss hjem. Nå er det ro og fordragelighet i valpekassa. Så nå skal 6 valper fordeles til 6 av veldig mange interesserte som har henvendt seg til meg. Jeg har informert at de som fortsatt er interessert, tar kontakt med meg igjen, så skal jeg begynne å sette opp liste.

9. mars 2018

I dag har vi vært på røntgen og tellt valper. Det blir 7 valper her om ca 1 uke.

9 februar 2018.

I dag har vi vært på ultralyd. Det blir valper etter Stara og Viktor. Fødsel ca 18 mars.

14 januar 2018

Her har det skjedd spennende ting i helga. Etter flere bomturer for å parre Stara og Viktor, endte det med at vi på fredag fikk låne med oss Viktor hjem. Da det heller ikke på lørdag ble noe parring, valgte jeg å inseminere hos min veterinær. Men tro det eller ei, på søndag, altså i dag, ble det jammen en naturlig parring. Så nå blir det spennende tider framover. Jeg kommer til å få tatt en ultralyd i starten av februar for å vite sikkert om det blir valper.

Det planlegges valper

10 desember 2017
 
Jeg har planer om å ha valper på Stara på hennes neste løpetid. Den forventes i januar. Hannhund blir Carmal`s Kitas Prince. Til daglig: Victor. Han er norsk og svensk jaktchampion. Han har også excellent på utstilling. Victor`s eier beskriver han som en mjuk og sensitiv hund. Han har en meget stor samarbeidsvilje og veldig god lydighet. Han er hardtgående, har en ekstrem arbeidskapasitet, glede og utholdenhet. Han har evne til å jobbe selvstendig samtidig som han er lydig.Han har alltid vært en enkel og ukomplisert hund. Han er sosial blant folk og dyr, og er en utrolig snill hund. 

Valper

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.11 | 18:08

Hei, vi er en familie på fem som har ønsket oss en valp ( tipse ) I vår familie. Den vil få masse kjærlighet og oppmersomget fra oss! 🥰 . Gleder oss veldig

...
03.08 | 15:49

Jeg foreslår at du sender meg en mail.

...
02.08 | 22:32

Hei ! Vi er et par fra Flisneset i Ålesund som ønsker oss en labrador av deg. Vi mistet vår hund for en uke siden. Han ble 11 år. Japansk spisshund.
MvhSteinar

...
06.07 | 21:18

Hei Tone
Vi er en familie på 4, der yngstegutten vår på 22 år bor hjemme. Vår nydelige labrador tispe ble 14 år. Og nå har vi ønske om en ny tispe.
Mvh Wenche

...
Du liker denne siden