Tidligere hunder
Lille Udstrup's Jenny, f. 06.04.04, reg. nr: DK07537/2004.
Jenny var etter Fancy som jeg solgte til Jytte i Danmark i 1997. Ettersom det ikke ble tispevalp til meg etter min egen Geisha, var det fristende å hente valp etter Fancy, som var herfra.Vi hentet Jenny i 2004, og hun skulle være min nye start.Det er ikke alltid det går som man håper,og det skulle vise seg at Jenny var en såkalt "mandagshund" Hun hadde AD på ene albuen og bruskløsning i hasen. Dette førte selvfølgelig til at hun ikke kunne brukes sånn som jeg hadde tenkt. Men Jenny var med på turer der hun kunne bestemme tempo selv. Det ble dårlig med skiturer på henne, men sånn måtte det være. Jenny hadde 2BK på utstilling og 3AK på jakt.

Klikk her for å se stamtavle

Ettersom jeg mistet Hedda uten å få ny valp etter henne, måtte jeg jo få meg ny hund et annet sted. Redningen ble kennel Sverresborg som ventet valper etter en Laboreiros hann ved navn Kainan Zorro.Geisha kom til oss i 1998.
Nok ei snill tispe som jeg ikke fikk det helt store ut av. Hun hadde 1AK på utstilling og 2AK på jakt.Jeg hadde to kull på henne. Tanken var å beholde ei tispe fra det siste kullet, men ettersom det kun ble to hanner ble ikke det noe av.
Geisha sammen med sin første "mann" Odin.

Kaja ble født i 1995.Hun var etter Hedda og Majan`s Brown Casanova.Hun hadde middels HD på ene hofta, så hun ble ingen avlshund. Men hun ga meg mye glede i mange år. Hun ble også jaktchampion. På utstilling 1AK og som vetreran fikk hun HP.

Hedda var født i 1991. Hun var etter mine egne hunder,Thea og Hero. Hedda var akkurat slik jeg ønsket henne. Masse arbeidsvilje samtidig som hun var "formbar" Hun ble jaktchampion. På utstilling fikk hun 1AK. Hedda hadde to kull valper. Dessverre ble hun påkjørt av toget 6 år gammel.

Thea kom til oss i 1986. Jeg pleier å omtale henne som antageligvis verdens snilleste hund. Hun var bare snill og lett å ha.På utstilling oppnådde hun CK og på jakt 2 EK.
Thea hadde to kull valper.
Hearthstone`s Hero

Hero kjøpte jeg i 1981. Han var min første hund og en prøveklut. Rart de overlever disse første hundene. Hero var snill og arbeidssom, og veldig egenrådig. Han var pen og oppnådde utstillingschampionat. Han var også flink på spor og ble viltsporchampion. På jakt ble det 2ak som det beste.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.09 | 17:35

Hei. Jeg er veldig usikker på om det blir parring på løpetiden som ventes i februar, eller om jeg venter til den som blir i august 2019. Du får bare følge med.

...
30.08 | 19:31

Hei!
Ser dere planlegger valper sommer-19, vil det kunne bli forsommer?

...
01.05 | 18:14

For en herlig gjeng. Lykke til videre med dem alle:)

...
26.03 | 14:40

Hei
Vi ser dere har fine labradorer leveringsklare i mai.
Vi ser etter tispe, sort eller gul.
Vi lurer på pris og om det er tisper igjen.
Mvh
Per Aas

...
Du liker denne siden